preloader-nn

Wat doen we?

NoviNato, ‘het nieuwe zwemmen’, maakt chloorarm zwemmen mogelijk voor iedereen.

Chloorarm zwemmen is beter voor mens, milieu én maatschappij. Het is veilig voor baby’s en gezond voor alle zwemmers. Het ontlast ook het milieu van chloorgebonden afvalwater en helpt bovendien de maatschappij om op een financieel haalbare wijze zwemmen aan te bieden als een ideale bewegingsvorm voor jong en oud.

Het nieuwe ontsmettingssysteem wordt positief geadviseerd door de overheid, is veilig, doeltreffend en eenvoudig in te bouwen in elke renovatie of nieuwbouw.

Fabrikant

De innovatieve ontwerpen worden in ons eigen atelier gefabriceerd. Zo garanderen we de goede werking en een efficiënt onderhoud.

Studie en engineering

Om chloorarm zwemmen te realiseren, bekijken we samen met de bouwheer hoe dit het best aangepakt wordt voor de specifieke situatie. Dit doen we zo voor elk zwembad, groot of klein, nieuwbouw of renovatie.

Installatie

Onze eigen gespecialiseerde techniekers installeren alle onderdelen en we zorgen zelf voor de opstart en opvolging van de goede werking.

Volledige waterbehandeling

Bij uitbreiding zorgen wij ook voor de installatie van alle bijhorende waterbehandelingstechnieken zoals filters, pompen, meet- en regeltechnieken en de pijpleidingen. Deze installatie kan door onze eigen techniekers worden verzorgd of in samenwerking met een andere gespecialiseerde firma.

Interesse in ons aanbod?

Menu